Pronari i shtëpisë shkollë

Habib Reka

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Konstantin Kristoforidhi”

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Adem Jashari, Neredime e Epërme, Ferizaj