Pronari i shtëpisë shkollë

Selman Behrami

Shkollë e mesme

Shkolla e Mesme Ekonomike "Isa Boletini"

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Iliria, , Podujevë