Pronari i shtëpisë shkollë

Bahtir Elez Talla

Shkollë e mesme

Shkolla e Mesme Ekonomike "Isa Boletini"

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Xhemajl Mustafa, , Podujevë