Pronari i shtëpisë shkollë

Ferat Fetahu

Administratë

Shkolla e Mesme Ekonomike "Isa Boletini"

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993, 1993/1994 dhe 1994/1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E shkatërruar

Adresa

Rr. Neodardania, Mercezi, Podujevë