Pronari i shtëpisë shkollë

Shefqet Gjergji

Shkollë e mesme

Shkolla e Mesme Teknike "Fan S. Noli"

Viti shkollor

1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Xhon Belushi, nr.27, , Podujevë