Pronari i shtëpisë shkollë

Mujë Qerimi

Shkollë e mesme

Shkolla e Mesme Teknike "Fan S. Noli"

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Ilir Konushevci, Lagja e Brecalive, Podujevë