Pronari i shtëpisë shkollë

Avdi Plakolli

Shkollë e mesme

Shkolla e Mesme Teknike "Fan S. Noli"

Viti shkollor

1990/1991 dhe 1991/1992

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Besa e Pavarësisë, Letanc, Podujevë