Pronari i shtëpisë shkollë

Rafet Neziri

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Ymer Prizreni"

Viti shkollor

1990/1991 , 1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Ramadan Zaskoci, nr. 39, Tusuz, Prizren