Pronari i shtëpisë shkollë

Bashkësia Islame

Administratë

Shkolla e mesme profesionale "Ymer Prizreni"

Viti shkollor

1990/1991, 1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Institucion

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Xhevat Berisha, Tusuz, Prizren