Pronari i shtëpisë shkollë

Bislim Sadiku

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Ymer Prizreni"

Viti shkollor

1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Ramadan Zaskoci, Tusuz, Prizren