Pronari i shtëpisë shkollë

Hysni Kovaqi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e muzikës "Lorenc Antoni"

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Hysni Kovaqi, nr. 54, Kurillë, Prizren