Pronari i shtëpisë shkollë

Bexhet Lleshi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e muzikës "Lorenc Antoni"

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993, 1993/1994, 1994/1995 dhe 1995/1996

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Bazhdarana 2 Kulla, nr. 4/102, Bazhdarhane, Prizren