Pronari i shtëpisë shkollë

Agim Guri

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e muzikës "Lorenc Antoni"

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994 dhe 1994/1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Nijazi Alishani, nr. 9, Dragoman, Prizren