Pronari i shtëpisë shkollë

Bejtush Arifi

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Tefik Çanga”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Ali Hadri, , Ferizaj