Pronari i shtëpisë shkollë

Njazi Provoliu

Shkolla fillore “Tefik Çanga”

Viti shkollor

1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

, Ballkanit, Ferizaj