Pronari i shtëpisë shkollë

Ferat Haziri

Shkollë fillore

Shkolla fillore "Abetarja"

Viti shkollor

1991/1992 dhe

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Zymer Softaj, Softaj, Ferizaj

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla fillore "Abetarja"