Pronari i shtëpisë shkollë

Isa Hyseni

Shkollë fillore

Shkolla fillore "Abetarja"

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. 4 Martirët, Softaj, Ferizaj

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla fillore "Abetarja"