Pronari i shtëpisë shkollë

Ibrahim Sejdiu

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Arsim Rexhepi”

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996 dhe 1996/1997

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Jezercaliu, Sazli, Ferizaj