Pronari i shtëpisë shkollë

Selman Selmani

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Arsim Rexhepi”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

, Sazli, Ferizaj