Pronari i shtëpisë shkollë

Syjleman Hasani

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e Mjekësisë "Elena Gjika"

Viti shkollor

1990/1991, 1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Agim Podrani, Ballkanit, Ferizaj