Pronari i shtëpisë shkollë

Qazim Reshani

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e Mjekësisë "Elena Gjika"

Viti shkollor

1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Zenel Hajdini, , Ferizaj