Pronari i shtëpisë shkollë

Murat Zymberi

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Visar Dodani”

Viti shkollor

1990/1991 dhe 1991/1992

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Hyjnesha e Varoshit, Zymberët, Ferizaj