Pronari i shtëpisë shkollë

Xhevrije Beqa

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Visar Dodani”

Viti shkollor

1990/1991 dhe 1991/1992

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Hyjnesha e Varoshit, , Ferizaj