Pronari i shtëpisë shkollë

Gëzim Bejtullahu

Shkollë e mesme

Zyra e LASH dhe Këshillit Komunal të Arsimit

Viti shkollor

1989/1990 dhe 1990/1991

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Lexo Tregimin
Adresa

Rr. Përmet Vula, Nr.25, Lagja e Hadumit, Gjakova

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Zyra e LASH dhe Këshillit Komunal të Arsimit