Pronari i shtëpisë shkollë

Hasan (Rasim) Pllana

Shkollë fillore

Shkolla Fillore "Andon Z. Çajupi"

Viti shkollor

1997/1998 dhe 1998/1999

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

shkurt 1997 - shtator 1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr."Rasim Pllana" nr. 26, Bërnicë e Epërme, Prishtinë

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla Fillore "Andon Z. Çajupi"