Pronari i shtëpisë shkollë

Shtëpia e Kulturës

Shkollë fillore

Shkolla fillore "Mushnikova"

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998, 1998/1999 dhe 1999/2000

Përdorimi i shtëpisë sot

Institucion

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Lubljana, Mushnikovë, Prizren

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla fillore "Mushnikova"