Pronari i shtëpisë shkollë

Salla Shala

Shkollë fillore

Shkolla fillore "Nazim Buduri"

Viti shkollor

1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Dëshmorët e Hoçës, Hoçë e Qytetit, Prizren

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla fillore "Nazim Buduri"