Pronari i shtëpisë shkollë

Sali Morina

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Gjon Buzuku”

Viti shkollor

1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Jakup Ferri, Ortakoll, Prizren