Pronari i shtëpisë shkollë

Ali Lipovica

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Ganimete Terbeshi”

Viti shkollor

1990/1991, 1991/1992, 1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Isak Gurgurovci, , Ferizaj

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla fillore “Ganimete Terbeshi”