Pronari i shtëpisë shkollë

Nexhip Sallahu

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Dituria”

Viti shkollor

1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Zllatarit, Dardani, Ferizaj