Pronari i shtëpisë shkollë

Enver Ibrahimi

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Tërni”

Viti shkollor

1990/1991, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

, Tërrn, Ferizaj