Pronari i shtëpisë shkollë

Arif Sherifi

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Abetarja”

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994 dhe 1994/1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Shaban Hesati, Softaj, Ferizaj

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Shkolla fillore “Abetarja”