Pronari i shtëpisë shkollë

Isuf, Veli dhe Agim Saraqini

Shkollë e mesme

Mejtepi i Xhamisë Haxhi Ymeri

Viti shkollor

1991/1992

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Përmet Vula, Lagja e Hadumit, Gjakova

Big House

ShtËpitË tjera ku ËshtË mbajtË mËsimi

Mejtepi i Xhamisë Haxhi Ymeri